Livrare comenzi prin curier:

Zonă cu acoperire curierat rapid

Cine livrează: Sameday, Curier Dragon Star, DPD, Fan Courier 

Termen de livrare: 24-48h

Program livrări: luni – vineri

Observație!

Toate comenzile primite în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, se procesează și se pregătesc pentru livrare în ziua de luni.

Transport Loker NextDay 11.90 lei

Transport livrare 24-48h 24 23.80 lei 

Livrare comenzi în mediu online

Livrarea se face gratuit prin corespondență electorincă: link sau email.

Retur comenzi

1. În conformitate cu dispozițiile OUG 34/2014, produsele achiziționate de pe www.inot.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără a invoca vreun motiv, cu condiția ca produsul și ambalajul acestuia să fie sigilate.

2. Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se face telefonic la +40 726 748 770 sau prin e-mail la [email protected]. Un operator Inot.ro va prelua solicitarea clientului și îi va oferi detalii cu privire la următorii pași pe care trebuie să îi urmeze.

3. Produsele trebuie împachetate corespunzător (atât produsul, cât și ambalajul acestuia trebuie să fie sigilate), iar factura aferentă trebuie atașată coletului. Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia către sediul Aquatics Spa World.

4. Produsele vor fi expediate către sediul:

Aquatics Spa World

bd. Indepedenței, nr 21C, Baia Mare, jud. Maramureș

Email: [email protected]

Telefon: +40 726 748 770

Persoană de contact: Aquatics Spa World

5. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către
Client.

6. Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare.

7. În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora.

8. Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe www.inot.ro , folosind tehnicile de comunicare la distanță.

9. Anularea repetată a comenzilor va putea fi considerată un abuz.